Alū sautēta cūkgaļa

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg liesa cūkgaļa no pleca gabala
  • 0.5 l gaišā alus
  • 4 ēdamkarotes sarīvētas kaltētas maizes - vislabāk tumšas garoziņas
  • 5 karotes tauku
  • 2 lieli sīpoli
  • Sadrupinātas ķimenes
  • Sāls
  • 4 daiviņas ķiploku
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsētos taukos apcepam smalki sagrieztus sīpolus un uz tiem pasautējam gabalos sagrieztu cūkas plecu. Tad uzkaisām ķimenes, piparus, sāli un mēreni pielejam ūdeni. Sautējam zem vāka. Kad gaļa gandrīz mīksta, ielejam alu un sabiezinām ar rīvētu maizi. Uz mērenas uguns vārām tik ilgi, kamēr gaļa mīksta un mērce sabiezē. Beigās pieliekam ar sāli saberztus ķiplokus un vēl mazliet pavārām, līdz tauki iznāk virspusē. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni