Cūkas ribiņas alū

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkas karbonādes ar ribiņu
  • Tauki
  • Krkonošas alus siers (var aizstāt ar jebkuru tirgū nopērkamu asu sieru)
  • Pika sviesta
  • Sāls
  • Smalkie milti pēc vajadzības
  • Gaišais alus (12°)

Pagatavošana

1 min.
  1. Ribiņu pildīšanai izvēlamies karbonādes lejas gabalu. No karbonādes nocērtam mugurkaulu un karbonādi sagriežam porcijās. Katrā porcijā ar asu nazi iegriežam "kabatu", kurā ieliekam siera gabalu un piciņu cieta sviesta. Kabatu aizspraužam ar koka iesmiņu, un ribiņu no abām pusēm apsālāmun apvārtām miltos. Kastrolī sakarsējam taukus, un sagatavotās karbonādes no abām pusēm apcepam brūnas. Piecepumu aplejam ar gaišo alu, pavārām un izkāšam uz ceptajām ribiņām, un plītskrāsnī, ar uzliktu vāku, vēl pasautējam. Piedāvājam ar knēdeļiemiem un skābētiem sarkaniem kāpostiem.

Komentāri

inta 2014. gada 28. jūnijs 22:15
kā visspār tādas receptes var likt, nu ok. recepte jau nekas, bet nu tad vismaz pareizi pagatavošanu ielieciet, jezus marija. laikam jums ar klaviatūru sā sūdīgi iet?!.
inta 2014. gada 28. jūnijs 22:12
jezus marija, kas pa receptēm kur nav norādīta pareiza pagatavošana.!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni