Cūkgaļa vecmāmiņas gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkas pleca gabala bez kauliem
  • 1 liels sīpols
  • 5 karotes tauku
  • Sāls, ķimenes
  • 5 graudiņi smaržīgo piparu
  • Tējkarote citrona sulas
  • Sarīvētas kaltētas maizes garozas pēc vajadzības
  • Gaišais alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriežam palielos gabalos, kastrolī sakarsējam taukus un tajos apcepam līdz caurspīdīgumam smalki sagrieztus sīpolus . Pieliekam sagriezto gaļu, sāli, tējkaroti drupinātas ķimenes, smaržīgos piparus un citrona sulu. Gaļu apcepam brūnu, ielejam alu un zem vāka sautējam pusmīkstu. Noliekam siltumā nostāvēties, līdz tauki uznāk virspusē, un pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem, kurus pārkaisām ar sakapātu lupstāju.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni