Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa sautēta alū vecmāmiņas gaumē

2005. gada 17. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
90 min
1. Gaļu sagriež palielos gabalos.
2. Kastrolī sakarsē taukus un tajos apcep līdz caurspīdīgumam smalki sagrieztus sīpolus.
3. Pieliek sagriezto gaļu, sāli, smaržīgos piparus un citrona sulu.
4. Gaļu apcepam brūnu, pārliek cepamajā veidnē.
5. Ielej alu un mazliet ūdens. Liek 180 grādos karstā krāsnī un sautē gaļu, līdz tā mīksta.
Kad gatava, ņem ārā no krāsns un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu