Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Burgmeistara kunga dukāti

2005. gada 17. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Katru fileju sagriežam divos gabalos. Tos izdauzām, malas iegriežam, apkaisām ar pipariem, apsālām. Apslakām ar eļļu un liekam nostāvēties. Pēc tam gatavojam sacepumu: pāris pilienos eļļas cepam smalki sagrieztu speķi un sīpolus, pievienojam sagrieztas sēnes, piparus, ķimenes, samaisām, pielejam alu un sautējam mīkstu. Pēc tam iztvaicējam lieko šķidrumu, pieliekam olas un maisām, līdz serec. Uz pannas sakarsētā eļļā strauji apcepam sagatavoto gaļu, to apkaisām ar sāli un tūlīt liekam šķīvī. Uz katras gaļas plātnes uzliekam kārtu sacepuma, uzpilinām kečupu un apliekam ar tomātiem un papriku. Kā piedevas varam dot ceptus kartupeļus vai tikai maizi.
Uz augšu