Burgmeistara kunga dukāti

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 cūkas filejas
  • 400 g svaigu sēņu, vislabāk baravikas
  • 4 olas
  • 200 g angļu speķa
  • 1 liels sīpols
  • 0.3 l tumšā alus
  • Eļļa
  • Pipari
  • Saberztas ķimenes
  • Asais kečups
  • Tomāti un paprika

Pagatavošana

1 min.
  1. Katru fileju sagriežam divos gabalos. Tos izdauzām, malas iegriežam, apkaisām ar pipariem, apsālām. Apslakām ar eļļu un liekam nostāvēties. Pēc tam gatavojam sacepumu: pāris pilienos eļļas cepam smalki sagrieztu speķi un sīpolus, pievienojam sagrieztas sēnes, piparus, ķimenes, samaisām, pielejam alu un sautējam mīkstu. Pēc tam iztvaicējam lieko šķidrumu, pieliekam olas un maisām, līdz serec. Uz pannas sakarsētā eļļā strauji apcepam sagatavoto gaļu, to apkaisām ar sāli un tūlīt liekam šķīvī. Uz katras gaļas plātnes uzliekam kārtu sacepuma, uzpilinām kečupu un apliekam ar tomātiem un papriku. Kā piedevas varam dot ceptus kartupeļus vai tikai maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni