Saldskābā maize

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 formas maize
  • 1 l kefīra
  • 1 pac.rauga
  • 1.2 kg miltu
  • 1 -2 rīvēti burkāni
  • 1 tējk. sāls
  • 1 gl cukura
  • 4 ēd.k. ķimenes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež formas maizi kubiciņos, pārlej ar kefīru un patur, kamēr maize izmirkst. Izmīca maizi ar kefīru, pievieno sajauktu raugu ar daļu cukura, ķimenes, miltus un atlikušo cukuru, sāli un burkānus. Mīklu ļoti kārtīgi izmīca, tai jābūt stingrai. Vislabāk mīklu atstāt uz nakti iztabas temperatūrā. Veido kukulīšus un cep cepeškrāsnī apm. 1,5 h. Gatavu maizi, tikko izņemtu no cepeškrāsns, pārziež ar cukurūdeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti