Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Alus gulašs no brieža kakla

2005. gada 16. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sakarsētajos brieža taukos apcepam smalki sagrieztu sīpolu, pieliekam sagrieztu speķi, uzberam papriku, brīdi pacepam, pievienojam sagriezto gaļu, pieliekam sāli, piparus, timiānu, drupinātas ķimenes, ar sāli saberztus ķiplokus un krustnagliņas. Pēc vajadzības pielejam alu un cepeškrāsnī zem vāka sautējam mīkstu. Sautēšanas laikā papildinām alu. Kad gaļa ir gandrīz mīksta, to iebiezinām ar rīvētu maizi, pēc garšas pasālām. Gatavu nostādinām un pielejam skābo krējumu. Vairs nevārām. Pa lielākai daļai pasniedzam ar maizi.
Uz augšu