Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Brieža gaļas šķēles alū

2005. gada 16. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sadauzītu un malās iegrieztu šķēli apsālām un strauji no abām pusēm sakarsētos brieža taukos apcepam. Šķēles izņemam un taukos apcepam sagrieztas saknes un sīpolus. Uz šī maisījuma uzliekam apceptās gaļas šķēles, mazliet pielejam buljonu no brieža kauliem, pieliekam garšvielas un sautējam mīkstu. Sautēšanas laikā gaļu aplaistām ar alu. Kad gaļa mīksta, to izņemam, cepšanas sulā sarīvējam maizi, labi savārām, kamēr sabiezē. Mērci uzkāšam mīkstajām gaļas šķēlēm. Pēc garšas apsālām un uzpilinām citrona sulu. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.
Uz augšu