Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Stirnas karbonādes alū

2005. gada 16. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Karbonādes sadauzām, pie kauliņa un malās iegriežam, apsālām un daļā tauku strauji no abām pusēm apcepam. Taukus salejam kastrolī, pieliekam vēl atlikušo daļu, tajos apcepam sagrieztus sīpolus un dārzeņus, pielejam mazliet alu, ieliekam karbonādes un zem vāka tās sautējam. Periodiski tās aplaistām ar alu un cepšanas sulu. Mīkstās karbonādes izņemam. Mērcei pieliekam sarīvētu maizi un piparkūkas un labi savārām, līdz sabiezē. Tad to uzkāšam gaļai, pēc vajadzības atšķaidām ar atlikušo alu, pēc garšas pieliekam sāli un uzpilinām citrona sulu. Pasniedzam ar knēdeļiem vai ar kartupeļiem.
Uz augšu