Pildītas stirnas šniceles

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg atplēvotas stirnas ciskas
  • Sāls
  • 1 sīpols
  • Gabals šķiņķa
  • 5 karotes sviesta
  • 2 olas
  • Tauki
  • Citrons
  • Mīkla mērcēšanai
  • 3 olas
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Bieza šķēle cieta siera
  • Pusrupjie milti
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Šniceles no ciskas viegli izdauzam, malās iegriežam un apsālām. Sviestā apcepam smalki sagrieztus sīpolus, atdzisušiem pieliekam sagrieztu šķiņķi, rīvētu sieru un visu sasaistām ar olu. Ar maisījumu apsmērējam šniceles, pārlokām uz pusēm, savienojošās malas izdauzām, lai labāk turētos kopā. No olām, alus, miltiem un siera sajaucam mīklu kā pilināšanai., šniceles mērcam mīklā un sakarsētos taukos no abām pusēm cepam brūnas. Rotājam ar citrona ripiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni