Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Stirnas gulašs ar sēnēm alū

2005. gada 16. jūlijs
Foto: Shutterstock.com
Aromātisks stirnas gulašs vislabāk garšos ar kartupeļu biezeni.
Pagatavošana
90 min
1. Taukos apcep smalki sagrieztus sīpolus, apkaisa ar papriku, sacep, ieliek gabaliņos sagrieztu gaļu, apsāla un iepiparo.
2. Pieliek šķēlītēs sagrieztas sēnes, un salmiņos sagrieztu žāvēto krūtiņu, lečo, smalki sagrieztus peperoni, ar smeļamo kausiņu pielej alu un zem vāka sautē, līdz gaļa mīksta.
3. Citā traukā gatavo mērci. Taukos apcep smalki sagrieztus sīpolus, pieliek malto papriku, kečupu, piparus, drupinātas ķimenes, sāli, pielej medījuma kaulu buljonu un atlikušo alu.
4. Ietvaicē līdz taukiem, iesijā smalkos miltus, sacep, uzlej buljonu un alu, pieliek saberztus ķiplokus un majorānu un pavāra. Mērci izkāš, pievieno gaļai un izkarsē.
5. Pasniedz ar kartupeļu biezeni. Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu