Stirnas alus ragū

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg stirnas gaļas no pleca gabala, muguras un ribiņas
  • 5 karotes sviesta
  • 3 sīpoli
  • 300 g speķa
  • 0.5 l gaišā alus
  • Pipari
  • Sāls
  • Maltā paprika
  • 5 krustnagliņas
  • Pēc garšas ķiploki
  • Timiāns
  • Drupinātas ķimenes
  • Krūzīte salda krējuma
  • Rīvmaize no sakaltušas maizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestā sacepam sagrieztus sīpolus, pievienojam kubiciņos sagrieztu speķi, uzberam papriku un ieliekam gabaliņos sagrieztu gaļu - ribas un muguru ar kauliem, pieliekam sāli, piparus, drupinātas ķimenes, timiānu un saberztu ķiploku. Pielejam daļu alus, pieliekam krustnagliņas un cepeškrāsnī zem vāka cepam mīkstu. Sulu papildinām ar kaulu buljonu. Kad gaļa mīksta, sulu iebiezinām ar rīvmaizi, pēc garšas pieliekam sāli, pavārām un beigās pataisām maigāku ar saldo krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni