Alū sautētas kotletes

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas no sāngabala
  • 500 g liesu cūkgaļas atgriezumu
  • 5 radziņi
  • 1 l gaišā alus
  • Sāls
  • 3 olas
  • Kaltēta raudene
  • Baziliks
  • Salveja
  • Pupumētra
  • Rozmarīns un izops
  • Pēc vajadzības rīvmaize
  • Smalkie milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātu gaļu samaļam gaļas mašīnā kopā ar alū mērcētiem radziņiem, pieliekam sāli, olas, šķipsnu visu norādīto garšaugu un labi samaisām. Pēc vajadzības iebiezinām ar rīvmaizi. No mīklas veidojam mazas apaļas kotletes, kuras , apvārtītas miltos, cepam no abām pusēm brūnas. Apceptās kotletes mēreni aplejam ar atlikušo alu un zem vāka lēni sautējam cepeškrāsnī. Beigās sulai pēc garšas pieliekam sāli. Pasniedzam ar ceptiem sīpoliem apkaisītiem sagrūstiem kartupeļiem un skābu sarkano kāpostu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni