Viltotais zaķis senā čehu gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopa gaļas no skausta gabala
  • 500 g cūkgaļas no sānu gabala
  • Žāvēta krūtiņa
  • 5 olas
  • Veģis vai radziņš
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Pipari
  • Kaltēta sadrupināta raudene sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvēto krūtiņu novārām mīkstu. Cūkgaļu un liellopa gaļu samaļam gaļas mašīnā kopā ar ķiplokiem un sīpoliem. Gaļai pievienojam alū mērcētu veģi un sīkākos gabaliņos sagriežtu žāvēto krūtiņu, pieliekam raudeni, piparus, pēc garšas sāli, tālāk pēc vajadzības liekam olas, smalkos miltus un alu. Mīklu labi samīcam un veidojam apmēram 500 g smagus garenus klaipiņus. Tos kārtojam ietaukotā cepešpannā, pielejam mazliet alu un cepam mēreni sakarsētā plītskrāsnī brūnus. Cepšanas laikā aplaistam ar izveidojušos sulu. Viltoto zaķi pasniedzam ar sagrūztiem kartupeļiem un skābiem sarkano kāpostu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni