Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Alus brūža zirga gaļas gulašs

2005. gada 16. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Pusē tauku sacepam brūnus sagrieztus sīpolus, pievienojam gabaliņos sagrieztu gaļu un no visām pusēm strauji apcepam. Gaļai pieliekam sāli, ar sāli saberztus ķiplokus, piparus, ķimenes, papriku, pielejam alu un zem vāka sautējam mīkstu. Gaļu, atkarībā no kvalitātes, sautējam 2 - 3 stundas. Pēc tam gaļu saliekam citā kastrolī, mērci iebiezinam ar maizi un vārām, kamēr mērce kļūst bieza un gluda. Mērci uzkāšam gaļai un ļaujam vēl vismaz pusstundu lēni vārīties. Kā piedevas pasniedzam rupjmaizi vai kartupeļu knēdeļus.
Uz augšu