Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Teļa karbonāde alus mīklā

2005. gada 16. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. No alus, smalkajiem miltiem un olām iejaucam biezu mīklu.
2. Karbonādi sagriežam vienāda lieluma šķēlēs, kuras mēreni izdauzām, malas iegriežam un mēreni apsālītas mērcam sagatavotajā alus mīklā. Tūlīt tās cepam sakarsēta eļļā no abām pusēm brūnas. Teļa cepeša sulā zem vāka pasautējam šķēlēs sagrieztus tomātus un standziņās sagrieztu šķiņķi. Pasniedzot, šķīvī liekam karbonādi, kurai pie vienas puses kā piedevu pieliekam sautētos tomātus un šķiņķi un pie otras puses vārītus kartupeļus, kurus apkaisām ar kapātām pētersīļu lapiņām.
Uz augšu