Teļa smadzenītes ar majonēzi

3 1

Sastāvdaļas

  • Smadzenītes
  • Citrons
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • 4 olas
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Glāze majonēzes
  • 1 liels sīpols
  • Skābi gurķi
  • Pētersīļu lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Smadzenītes novārām ūdenī ar citronu, novārītām noņemam plēves un, kamēr iespējams, sagriežam šķēlēs. No miltiem, olu dzeltenumiem un alus, sāls un pipariem uzkuļam mīklu, olu baltumus saputojam un lēni iemaisām mīklā. Sīpolus, gurķus un pētersīļu lapas sakapājam smalki un samaisām ar majonēzi. Šai mērcei pievienojam sagatavotās smadzenītes un tad tās mērcam mīklā un cepam sakarsētā eļļā. Varam ēst ar kartupeļu biezputru vai arī aukstas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni