Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta teļa krūtiņa

2005. gada 16. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Nomazgātai teļa krūtiņai rūpīgi izņemam kaulus tā, lai gaļu neieplēstu, un iegriežam "kabatu" pildījumam. Cūkgaļu samaļam, pieliekam olas, pētersīļu lapas un pielejam alu. Visu krietni samaisām, pēc garšas pieliekam sāli un piparus. Kabatas iekšpusi ieberžam ar sāli un pipariem un piepildām ar pildījumu. Griezumu aiztaisām ar adatu vai kociņu un saspeķojam. Cepam cepeškrāsnī cepešpannā, vislabāk ar uzliktu vāku, cepšanas beigās gaļu atveram un, periodiski aplaistot, apcepam brūnu. Pasniedzam sagrieztu biezās šķēlēs ar vārītiem kartupeļiem un sarkano kāpostu salātiem.
Uz augšu