Nikolaška

3 1

Sastāvdaļas

  • 50 -75 g degvīns
  • Citrona šķēlīte
  • Cukurs
  • Samalta pupiņu kafija

Pagatavošana

5 min.
  1. Degvīnu salej glāzē, uz glāzes uzliek citrona šķēlīti, uz tās uzber kaudzīti cukura un samaltas pupiņu kafijas. Vispirms sakošļā citrona šķēlīti ar cukuru un kafiju, tad izdzer degvīnu un citrona šķēlīti apēd.

Komentāri

Andrejs Muzikants 2013. gada 1. septembris 20:27
Trimdas sākumā vecā paaudze dzēŗa tikai Nikolaškas.
Šņabis bija TIKAI brendijs vai parasts konjaks. Nekad citi šnabji.
Puse no apmēram 4mm biezas citrona šķēles un uz tās nedaudz cukurs.
"Izmet" konjaku un uzkož citronu. Viss, lieliski.
Vika 2009. gada 22. decembris 14:02
Baigi labs, degvīna garšu vispār nevar just, un var dzert un dzert...es degvīni nevaru dabūt iekšā, bet tāda kombinācija ir vnk super...:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni