Rostbifs alū

2005. gada 15. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Rostbifus viegli sadauzām, malās iegriežam, pieliekam sāli, piparus un liekam sakarsētos taukos cepties ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Pēc tam pielejam mazliet alus, pieliekam smaržīgos piparus un zem vāka sautējam mīkstus. Mīkstos rostbifus izņemam, ielejam atlikušo alu, pieberam sarīvēto maizi un labi savārām. Biezo un tumšo mērci izkāšam uz rostbifiem un ļaujam siltumā zem vāka ievilkties. Pa to laiku sagriežam ripās otru sīpolu, pasautējam to atlikušajos taukos un tad apcepam cīsiņus. Gaļu, pārlietu ar cepšanas sulu, dekorējam ar cīsiņiem un sīpoliem. Pasniedzam ar kartupeļiem vai kartupeļu biezputru.
Uz augšu