Rostbifs alū

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 rostbifa šķēles
  • Sāls, malti pipari
  • 100 g tauku
  • 2 sīpoli
  • 5 smaržīgie pipari
  • Sarīvētas kaltētas maizes garozas pēc vajadzības
  • 0.5 l gaišā alus 4 cīsiņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Rostbifus viegli sadauzām, malās iegriežam, pieliekam sāli, piparus un liekam sakarsētos taukos cepties ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Pēc tam pielejam mazliet alus, pieliekam smaržīgos piparus un zem vāka sautējam mīkstus. Mīkstos rostbifus izņemam, ielejam atlikušo alu, pieberam sarīvēto maizi un labi savārām. Biezo un tumšo mērci izkāšam uz rostbifiem un ļaujam siltumā zem vāka ievilkties. Pa to laiku sagriežam ripās otru sīpolu, pasautējam to atlikušajos taukos un tad apcepam cīsiņus. Gaļu, pārlietu ar cepšanas sulu, dekorējam ar cīsiņiem un sīpoliem. Pasniedzam ar kartupeļiem vai kartupeļu biezputru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni