Liellopa gaļa kā fazāna cepetis sautēts alū

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg notīrīta liellopa gaļas mīkstuma
  • 2 lieli sīpoli
  • 5 lauru lapas
  • Veseli pipari
  • Smaržīgie pipari
  • Kadiķogas
  • Puse tējkarotes timiāna
  • Daži stublāji kapāta lupstāja
  • Sāls, pipari
  • 0.5 l gaišā alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopa gaļu no visām pusēm strauji apcepam, pieliekam sagrieztos sīpolus un visas garšvielas. Aplejam ar alu un, periodiski aplaistot, sautējam zem vāka līdz, gaļa mīksta. Cepeti pasniedzam, pārlietu ar cepšanas sulu un vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni