Alus gulašs no astēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 liellopa astes
  • 1 liellopa niere
  • 500 g liesas maltās gaļas
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • Skābs krējums
  • Dažas svaigas sēnes
  • Dažas krustnagliņas
  • Tējkarote malta muskatrieksta
  • 0.5 l gaišā alussāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolu smalki sagriežam, kastrolī apcepam, pieliekam gabalos sagrieztu asti un garšvielas. Pielejam alu un sautējam zem vāka līdz pusmīkstam. Tad pievienojam sagriezto nieri un sautējam, līdz gaļa mīksta. No maltās gaļas un olas veidojam nelielas kotletītes un izcepam. Pirms pasniegšanas tās pieliekam gaļai, beigās pievienojam pasautētas sēnes un visu pārlejam ar skābo krējumu. Labi samaisām un noliekam nostāvēties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni