Rostbifs alū

2005. gada 15. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Gaļas šķēles izdauzām, malās iegriežam, uzberam sāli un piparus. Eļļā apcepam vienu smalki sagrieztu sīpolu, ieliekam izdauzītās gaļas šķēles, ātri no abām pusēm apcepam, uzlejam nedaudz alus un zem vāka sautējam mīkstas. Mīķsto gaļu izņemam, šķidrumu no taukiem iztvaicējam, uzsijājam miltus, sacepam brūnus, uzlejam pēc vajadzības ūdeni un atlikušo alu, labi samaisām un pavārām. Cīsiņus no sāniem iegriežam un apcepam. Otru sīpolu sagriežam salmiņos, sacepam zeltainus un kraukšķīgus. Gaļu šķīvī pārlejam ar brūno mērci, virsū uzliekam apcepto cīsiņu un pārkaisām ar ceptajiem sīpoliem. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezputru.
Uz augšu