Sautēta vista ar sēnēm alū

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 vista
  • Pipari
  • Eļļa
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • 1 liels sīpols
  • 500 g svaigu sēņu
  • Sadrupinātas ķimenes
  • Pētersīļu lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistu sadalām porcijās, apsālām, sapiparojam un sakarsētā eļļā no visām pusēm apcepam. Izņemam un taukos sacepam sagrieztus sīpolus, pievienojam plānās šķēlītēs sagrieztas sēnes un sinepes. Sautējam līdz taukiem un pielejam alu. Pievienojam apcepto vistu un sautējam mīkstu cepeškrāsnī zem vāka. Sautēšanas laikā ragulāri aplaistām ar alu. Pasniedzam ar kartupeļiem un apkaisām ar sakapātiem pētersīļiem. Asākai garšai vistas porcijas varam ieziest ar saberztu ķiploku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni