Plovs pīlē

2005. gada 14. jūlijs
Foto: e.vija
Pagatavošana
1 min
1. Pīles apakšā liek gaļu, tad rīsus, ( nevārītus), tad burkānus, rozīnes , atkal rīsus, ketčupu, pa vidu saber garšvieliņas, var iesviest kādu ķiploku, visam uzlej ūdeni tā, lai viss ir nosegts un vēl kāda glāze pa virsu, vāku ciet un liek uz 180-200 gr. cepeškrāsnī. NEMAISA
2. jācep aptuveni 40-50 min bet pēc tām 40 min var pasmeķēt, ja rīsi mīksti nu tad vēl kādas 5 min, ja cieti, tad - kamēr gatavi.
3. P. S. ja gadās ka ūdens ir par daudz, tad beigās pasautē bez vāka lai izgaro, bet misīt nevajag.
4. iznāk nesalipuši un labie..
Uz augšu