Sautētas sēnes alū

5 1

Sastāvdaļas

  • Cietākas sēnes - cik ir
  • Pēc vajadzības sviests
  • 5 lauru lapas
  • Šķipsna timiāna
  • 1 liels sīpols
  • Sāla, pipari
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Glāze asā kečupa pētersīļu lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Svaigas sēnes rūpīgi notīrām un sagriežam šķēlītēs. Kastrolī izkausējam sviestu, tam pievienojam lauru lapas un timiānu. Ļaujam nelielu brīdi sautēties, lai garšvielu aromāti saiet eļļā. Tad tajā apcepam amalki sagrieztus sīpolus, pievienojam sēnes, pieliekam sāli, piparus un sautējam mīkstas. Ļaujam izsautēties līdz taukiem, pielejam kečupu, mazliet alu un visu sautējam zem vāka. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem un apkaisām ar kapātām pētersīļu lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni