Ceptas sēnes alus mīklā

5 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 Uz 0,5 kg cietāku sēņu
  • Sāls
  • 3 olas
  • 0.5 l gaišā alus
  • Pēc vajadzības smalko vai pusrupjo miltu
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes rūpīgi notīrām un sagriežam palielos gabaliņos, mazākām nogriežam cepurītes un kātus pārgriežam gareniski. Apsālām un noliekam brīdi nostāvēties. Pa to laiku sakuļam olas, pēc garšas pieliekam sāli un, nepārtraukti maisot, pievienojam alu un miltus. Labi sakuļam, līdz izveidojas gluda mīkla. Tajā mērcam sēņu gabaliņus un cepam no abām pusēm brūnus lielā daudzumā sakarsētu tauku . Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem, kurus apkaisam ar sakapātām pētersīļu lapām, vai ar kartupeļu biezputru un sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni