Cepti āboli alū

5 1

Sastāvdaļas

  • Lieli āboli
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • Krustnagliņas
  • Gaišais alus
  • Šerijs

Pagatavošana

1 min.
  1. Lieliem āboliem nogriežam augšu, izņemam serdi, tukšumu piepildām ar cukurā iejauktu kanēli vai cukuru, sajauktu ar sadrupinātām krustnagliņām. Uzliekam nogriezto daļu, kārtojam ietaukotā pannā un mēreni sasildītā cepeškrāsnī cepam zem vāka 20 - 30 minūtes. Pēc tam saceptos ābolus pārlejam ar alū iemaisītu šeriju un noliekam uz dažām stundām silā cepeš krāsnī zem vāka nostāvēties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes