Ābolu rulete

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 olu dzeltenumi
  • 150 g cukura
  • 300 g smalko miltu
  • Pēc vajadzības tumšais alus
  • 5 karotes sviesta
  • 5 lieli āboli
  • 2 karotes rozīņu
  • Glāzīte ruma
  • Vaniļas cukurs
  • Rīvēta baltmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Dzeltenumus saberžam ar sviestu un eļļu un pakāpeniski pievienojam miltus un alu. Samīcam mīklu un apsegtu noliekam atpūsties. Ābolus sarīvējam, pielejam rumu, pievienojam rīvmaizi, cukuru un rozīnes. Mīklu izrullējam plānu, ābolus uz tās vienmērīgi izliekam un sarullējam. Liekam pannā un cepam mēreni sasildītā cepešrāsnī brūnu. Pēc atdzišanas uzkaisam vaniļas cukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti