Zaķa alusdesas

2005. gada 13. jūlijs
Foto: ....
Pagatavošana
1 min
1. Apsālītu un labi nostāvējušos gaļu - 500 g cūkas sāngabala un 500 g zaķa gaļas - samaļam smalku. Atlikušo apsālīto cūkas sāngabalu un zaķa gaļu sagriežam gabaliņos, samaisām ar papriku, saberzto ķiploku un miltiem. Liellopa gaļai pieliekam alū iemaisītus piparus un ķimenes un samaisām, tad pievienojam samalto zaķa un cūkas gaļu un samīcām mīklu. Samīcītai mīklai pievienojam gabaliņos sagriezto cūkas sāngabalu un zaķa gaļu, visu labi samaisām. Mīklu sapildam tievākās cūkas vai citās zarnās. Labi nosietas saliekam uz žāvētavas nūjām un žāvējam zeltaini brūnas. Pēc tam apmēram 20 minūtes vāram. Liekam atdzist, izkarot svaigā gaisā.
Uz augšu