Ātrais ābolu rausis 2

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 -5 vidēji skābi āboli
  • 3 olas
  • 1 glāze miltu
  • 1 glaze cukura
  • Nedaudz sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. kūkas formu iemērē ar sviestu, kārto tajā šķēlitēs sagrieztus ābolus.Pārlej ar masu, kuru iegūst saputojot olas ar cukuru un iemaisot miltus.Cep cepeškrāsnī aptuveni pusstundu, līdz rausis kļūst dzelteni brūns.
  2. Pēc vēlēšanās un gaumes, masā var iemaisīt izmērcētas rozīnes, žāvētus persikus un plūmes. Gatavu rausi liek uz šķīvja ar āboliemuz augšu un pārlej to ar skābo kirējumu, saputotu ar cukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti