1. Ieber traukā mannu, miltus, kokosriekstu skaidiņas, cukuru, vaniļas cukuru un sāli, apmaisa, pieliek olas un 1/4 kefīra, masu jauc viendabīgu, pakāpeniski pievienojot atlikušo kefīru.
2. Masai pēc konsistences jābūt kā biezam krējumam, ja tā ir par biezu, jāpielej mazliet kefīra.
3. Pievieno sodu un kārtīgi apmaisa.
4. Ieziež apaļu cepamo trauku (var izmantot arī pannu bez roktura) ar eļļu un apkaisa ar mannā, tā lai visa virsma ir pārklāta. Lej iekšā masu un cep uzkarsētā cepeškrāsnī uz vidējas liesmas 20 - 30 minūtes.
5. Piezīme Nr.1. Ja studentam kokosriekstu skaidiņu nav, var cept arī bez tām; strādājošiem studentiem un citiem ekonomiski aktīviem cilvēkiem tas ir nepieļaujami.