Lasis jogurta mērcē

5 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 3 plaukstas platuma gabali Norvēģijas laša
  • 2 vidēja lieluma paprikas (pārgrieztas uz pusēm, bez sēklām)
  • 3 mazi cukini vai 3 mazi kabacīši (pārgriezti gareniski vai uz pusēm)
  • 1 kastīte ķirštomātu
  • 1 trauciņš Bio lakto jogurta
  • 1 neliels saišķis bazilika
  • 1 neliels saišķītis maurloku (vai parasto loku)
  • Citronsula no 1/4 citrona
  • 2 daiviņas ķiploku (sakapātas)
  • 1 /3 tējkarotes medus
  • 1 kastīte ķirštomātu
  • 1 trauciņš Bio lakto jogurta
  • 1 neliels saišķis bazilika
  • 1 neliels saišķītis maurloku (vai parasto loku)
  • Citronsula no 1/4 citrona
  • 2 daiviņas ķiploku (sakapātas)
  • 1 /3 tējkarotes medus

Pagatavošana

30 min.
  1. Lasi un dārzeņus liek uz grila, apsāla, pievieno piparus. Grilē ne vairāk kā 5 minūtes. Pa to laiku pagatavo mērci. Visu kārto uz šķīvja, pievieno mērci un pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Laine 2009. gada 11. septembris 17:59
būtu labi uzzināt kā, lai agatavo mērci!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni