Grilēta zivs ar kartupeļiem un sīpollokiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 450 g mazu kartupeļu
  • 50 g sviesta
  • 4 -6 sīpollokus
  • 4 baltās zivs filejas ar ādu

Pagatavošana

35 min.
  1. Vāri mazus kartupeļus viegli sālītā ūdenī 12min., kamēr tie mīksti. Nokās. Pannā izkausē sviestu un cep sagriztus sīpollokus 3-4 min. kamēr tie mīksti. Liec zivs filejas ar ādas pusi uz leju cepešpannā, kas viegli ieiesta ar sviestu. Pārzied zivs filejas augšpusi ar kausētu sviestu un grillē 8-10 min., kamēr zivs āda ir kraukšķīga, bet gaļa mīksta. Viegli saspied kertupeļus un sīpollokus. Maisījumu var sadalīt 4 porcijās un katraj porcijai virsū liec vienu grilēto zivs fileju. Pasniedz ar majonezi un zaļajiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni