Gulaša zupa

2005. gada 10. jūlijs
Foto: Antra
Pagatavošana
1 min
1. Cūkgaļu sagriež kubiņos un apcep, pievienojot smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Turpina cept, līdz sīpoli paliek zeltaini. Pievieno tomātu pastu vai arī tomātus bez mizas un sēklām, izkarsē un pielej apmēram 1,5 l ūdens. Vāra uz lēnas uguns, pievienojot garšvielas.
2. Papriku sagriež kubiņos, šampinjonus uz pusēm un atsevišķi apcep panna ar eļļu. Kad gaļa mīksta (aptuveni pēc stundas), zupai pievieno apcepto papriku un sēnes, un atkal uzvara.
3. Zupu iebiezina ar kartupeļu miltiem, līdz panāk salda krējuma konsistenci.
Uz augšu