Bifšteks franču gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 800 g lielopu filejas
  • 200 g skāba krējuma
  • 1 ēd. karote sinepes
  • 3 ēd. karotes eļļas (augu)
  • 1 ēd. karote miltu
  • 1 kg sīpoli
  • 6 lauru lapas
  • 1 glāze sarkanā galda vīna
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu ierīvē ar sāli un pipariem un apcep no visām pusēm līdz maigai garozoņai.
  2. Sīpolus griežam kubiņos un kopā ar lauru lapām pievienojam gaļai.
  3. Pievienojam vīnu un sutinām uz nelielas uguns apmēram 20 minūtes (neaizmirstam pannai uzlikt vāku).
  4. Tad gaļu izņem ārā un paliekojošai mērcei pievienojam sinepes, sāli un piparus pēc garšas, pievienojam krējumu un tad pievienojam ūdenī izmaisītus miltus, pēc tam mērci uzvāram.
  5. Gaļu padod sagrieztu šķēlēs un pārlietu ar gardo mērci.
  6. Labu apetītiu! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni