Marinēti gurķi - pasterizēti

4 1

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Upeņu lapas
  • Dilles
  • Ķiploki 3-5 daiviņas
  • Krustnagliņas 9
  • ozollapas nedaudz kraukšķīgumam vai
  • Mārrutku saknīti
  • Lauru papas 2 -3 atkarībā no lieluma
  • Sālijumam
  • Uz 2-ām 3 l burkām vajag 3 l marinādes
  • Uz 1 l ūdens vajag 2-s ēdamk. sāls
  • 1.5 Uz 1 l ūdens vajag 1 ēd.k. cukura, var 1,5
  • Uz 1 l ūdens vajag 1 ēdamk. esences

Pagatavošana

1 min.
  1. Gurķus ar visām sastāvdaļām kārto 3 l burkās.
  2. Uzlej marinādi.
  3. Es pasterizēju, līdz pirmais gurķis maina krāsu.
  4. Tad aizvākoju.
  5. Šādi gatavojot, ir garantija, ka burkas "neuzsprāgs".

Komentāri

Dace Artemjeva 2009. gada 13. augusts 16:16
Pēc šīs receptes gatavoju jau vairākus gadus, ļoti gardi un kraukšķīgi gurķīši!!! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi