Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sirsniņu mērce saldajā krējumā

2005. gada 9. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Notīra burkānus un sīpolus. Burkānu sarīvē, sīpolu sagriež, liek eļļā zem vāka cepties.
2. Pa to laiku sirsniņas pārgriež uz pusēm, izņem asins receklīšus. Tad pievieno pannas saturam.
3. Visu kopā cep, līdz sirsniņas gatavas.
4. Piespiež ķiploku, pievieno garšvielas, vēl 1 minūti cep, tad pārlej ar saldo krējumu.
5. Visu kopā karsē, līdz krējums uzvārījies.
Pārber ar svaigām, sasmalcinātam dillēm.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu