Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena kūka ar šokolādes cepumiem

2005. gada 9. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Cepumus sadrupina, taisa biezpiena masu. Biezpienam pievieno cukuru, vanilīnu un pašās beigās iecilā putukrējumu, ja masa ir pašķidra, tad vēl jāpievieno želatīns pēc vajadzības.
2. Tad nu liek visu kārtās. Vispirms trauka apakšā liek cepumu kārtu, tad biezpiena masu, tad augļus, rozīnes, tad atkal cepumus, tad biezpienu, tad ievārījumu un tā turpina, līdz pašās beigās uzber cepumu kārtu un ar to arī beidz darbu.
3. Visu šo liek ledusskapī uz kādām 2 stundām, bet vislabāk ja šo kūku ēdīs nākošā dienā, jo tad viņa būs vairāk savilkusies.
Uz augšu