Biezpiena kūka ar šokolādes cepumiem

4 1

Sastāvdaļas

  • Šokolādes cepumu
  • 300 g rozīņu
  • 1 kg biezpiena
  • 250 g saldā krējuma
  • 250 g cukura
  • 0.3 l upeņu ievārījuma
  • 1 pac. želatīna
  • Žāvēti augļivanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepumus sadrupina, taisa biezpiena masu. Biezpienam pievieno cukuru, vanilīnu un pašās beigās iecilā putukrējumu, ja masa ir pašķidra, tad vēl jāpievieno želatīns pēc vajadzības.
  2. Tad nu liek visu kārtās. Vispirms trauka apakšā liek cepumu kārtu, tad biezpiena masu, tad augļus, rozīnes, tad atkal cepumus, tad biezpienu, tad ievārījumu un tā turpina, līdz pašās beigās uzber cepumu kārtu un ar to arī beidz darbu.
  3. Visu šo liek ledusskapī uz kādām 2 stundām, bet vislabāk ja šo kūku ēdīs nākošā dienā, jo tad viņa būs vairāk savilkusies.

Komentāri

Ieva 2013. gada 13. aprīlis 11:22
Vajag cept?
jana 2012. gada 20. augusts 11:14
loti garsiggi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize