Maltās gaļas mērce pienā

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g maltās gaļas
  • Cepamā eļļa
  • 0.5 l svaiga piena
  • 1/2 ēd. k. miltu
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Pannā ielej eļļu, ieliek gaļu un pieber nedaudz maltu melno piparu, uzliek vāku un lēnām cep.
  2. Kad gaļa ir gatava, tai pievieno 1/2 ēd. k. miltu, kārtīgi samaisa un pēc tam pielej pienu, atkal visu kārtīgi samaisa. Pievieno sāli pēc garšas. Kad mērce ir uzvārījusies, tā ir gatava. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem un makaroniem uc.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni