Sēņu mērce

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 l piena
  • Pusēdamkarote miltu
  • Cepamā eļļa
  • Sēnes (marinētas vai svaigas)garšvielas (buljona kubiņš)

Pagatavošana

15 min.
  1. Vēlamā daudzumā sēnes uzliek uz sakarsētas pannas un cep eļļā. Kad sēnes kārtīgi saceptas, pievieno miltus, kārtīgi izmaisa, tad pielej pienu un garšvielas un vēlreiz kārtīgi izmaisa - kad mērce sāk vārīties, tā ir gatava... Pasniedz ar kartupeļiem vai rīsiem...

Komentāri

Alise 2015. gada 29. marts 19:26
vispar pirmo reizi dzirdu, ka pie senju merces vel liek klat galjinju, sipols ir pec pasha izveles, cits liek klat vel kiplokus, shaja gadijuma udeni nevajag jo ta vieta tika pievienots piens!!! Es ar taisu pec shis receptes tik pus sipolinu piegriezhu smalki smalki, jo mana gjimene ipashi sipolus necienam!
Atbild udentinam :) 2013. gada 24. janvāris 15:47
Udentinj :) Udens vieta var likt ari pienu! Ja nezinaji!!!
udentins 2012. gada 26. jūnijs 13:29
un kur ir ūdens

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni