Vistas garneļu zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 vistu filejas
  • 100 -200 g lobītu garneļu
  • 8 vidēja lieluma kartupeļi
  • Kausētais sieriņš (krabju)
  • Dillesgaršvielas: Univ.garšv.mais., karijs sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizotus, sagrieztus kubiņos, kartupeļus liek vārīties. Smalkās strēmelītēs sagrieztu vistas fileju nedaudz apcep uz pannas, pieber kariju un Univ.garšv.mais..
  2. Apcepto fileju liekam katlā, kurā vārās kartupeļi. Kad filejas gabaliņi ir mīksti, pievienojam garneles un kausēto sieriņu, uzkarsējam, pievienojam garšvielas pēc pašu vajadzības.
  3. Ļaujam zupai mazliet ievilkties, uzberam dilles un pasniedzam ēdājiem.
  4. Var pasniegt ar grauzdiņiem.

Komentāri

ebons 2010. gada 11. decembris 13:38
Nu nē, Anna, vista ar garnelēm ir pilnīgi normāls savienojums. Bet nu kartupeļus tam klāt...??!! Was ist das?!
anna avota 2010. gada 3. septembris 14:02
tikko izvariju....vistas fileja ar garnelem garso nu taa divaini kopa-)
bet kopuma jasak taa nekas zupa

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas