Pīle ar svaigiem kāpostiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 /2 kg pīles gaļas - galvenokārt no krūts gabala
  • 700 g balto galviņkāpostu
  • 2 sīpoli
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 tējkarote saberztu ķimeņu
  • Sāls un malti baltie pipari3-5 graudiņi smaržīgo piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakapātus kāpostus samaisa ar sāli, ķimenēm un sasmalcinātiem sīpoliem.
  2. Gabaliņos sagrieztu pīles gaļu ierīvē ar sāls un piparu maisījumu.
  3. Pannā sakarsē augu eļļu un 5 minūtes cep kāpostus, lai samazinātu to apjomu.
  4. Piemērota katliņa apakšā ieliek pusi kāpostu un iemet pāris graudu smaržīgo piparu. Virsū sakārto putnu gaļu, kam pārliek atlikušos kāpostus. Uzlej 1 glāzi vāroša ūdens, iemet atlikušos smaržīgos piparus un nemaisot uz mazas liesmas sautē apmēram stundu, kamēr viss šķidrums novārījies. (Ja tas ātri iztvaiko, tad jāpapildina, citādi gaļa neizsautēsies mīksta.)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni