Melone ar karamelizētām auzu pārslām

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 šķēles svaigas, nomizotas melones
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 4 ēdamkarotes auzu pārslu
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • 1 tējkarote vaniļas cukura1/2 tējkarotes rīvētas citrona miziņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Auzu pārslas samaisa ar cukuru un, nepārtraukti maisot, uz sausas pannas apgrauzdē. Atdzesētām piejauc vaniļas cukuru un citrona miziņu. Ar citrona sulu apslacītas melones šķēles apviļā karamelizētajās auzu pārslās, kārto saldēdiena traukā un pirms pasniegšanas atvēsina ledusskapi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti