Melones un valriekstu deserts

3 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 2 glāzes kubiņos sagrieztas svaigas melones
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu, apgrauzdētu valriekstu
  • 2 ēd.k. cukura
  • 1 deserta karote citrona sulas
  • 125 g salda krējuma
  • 1 /2 paciņas putukrējuma stindzinātāja
  • 1 tēj.k. vaniļas cukura
  • Dažas svaigas piparmētras lapiņas

Pagatavošana

45 min.
  1. Melones kubiņus apslacina ar citrona sulu. 2) Valriekstus saberž ar 1 ēdamkaroti cukura un samaisa ar meloni.
  2. Krējumu puto kopā ar atlikušo cukuru un garšas piedevu, putošanas nobeigumā pievienojot stindzināju.
  3. Caurspīdīgā lēzenā traukā saliek melones maisījumu, pāri - saputoto krējumu.
  4. Ievieto ledusskapi atvēsināt.
  5. Pasniedzot rotā ar svaigu piparmētru lapiņām.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti