Pasta ar pētersīļiem un šķiņķi

3 1
Pasta ar pētersīļiem un šķiņķi
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g Fusilli pastas
  • 200 g kūpināta šķiņķa
  • 100 g bekona
  • 2 saišķīši pētersīļu
  • 100 ml saldā krējuma
  • 4-5 daiviņa/s ķiploka
  • 1 neliels sīpols
  • 1 čili pipars
  • 50 g olīveļļas
  • 1/2 tējk. sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Pastu vāra, kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Pētersīļus, ķiplokus un sīpolu sasmalcina.
  3. Šķiņķi sagriež sloksnītēs.
  4. Čili piparus gareniski pāršķeļ, izņem sēkliņas. Mīkstumu sasmalcina.
  5. Vokpannā vai pannā ar augstām malām sakarsētā eļļā 5 minūtes, visu laiku maisot, cep pētersīļus, ķiplokus, sīpolus, šķiņķi un sasmalcinātos čili piparus.
  6. Sagriež bekonu, uz atsevišķas pannas apcep kraukšķīgus.
  7. Zaļumiem un šķiņķim pievieno saldo krējumu un sāli, iemaisa izvārīto un nokāsto pastu, samaisa.
    Pasniedz katru porciju pārberot ar grauzdēto bekonu.

    Labu apetīti!
    Zaļumiem un šķiņķim pievieno saldo krējumu un sāli, iemaisa...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni