Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasta ar pētersīļiem un šķiņķi

2005. gada 9. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Pastu vāra, kā norādīts uz iepakojuma.
2. Pētersīļus, ķiplokus un sīpolu sasmalcina.
3. Šķiņķi sagriež sloksnītēs.
4. Čili piparus gareniski pāršķeļ, izņem sēkliņas. Mīkstumu sasmalcina.
5. Vokpannā vai pannā ar augstām malām sakarsētā eļļā 5 minūtes, visu laiku maisot, cep pētersīļus, ķiplokus, sīpolus, šķiņķi un sasmalcinātos čili piparus.
6. Sagriež bekonu, uz atsevišķas pannas apcep kraukšķīgus.
7. Zaļumiem un šķiņķim pievieno saldo krējumu un sāli, iemaisa izvārīto un nokāsto pastu, samaisa.
Pasniedz katru porciju pārberot ar grauzdēto bekonu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu