Saldskābas pupiņas

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes balto pupiņu
  • 3 sīpoli
  • 3 saldie pipari
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1 /3 glāzes trīsprocentīga ābolu etiķasāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izmērcētas pupiņas novāra sālsūdeni un notecina uz sieta. Sasmalcinātus sīpolus viegli apsāla un kopā ar papriku apcep eļļā un sajauc ar pupiņām. Etiķi sakuļ kopā ar medu, kas izkausēts dažās karotēs vāroša ūdens. Šo mērci iemaisa pupiņās. Pirms pasniegšanas ēdienam jānostāvas ledusskapī vismaz 3 stundas, bet vēl labāk - veselu diennakti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni