Rupjmaizes un zemeņu deserts

5 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 2 šķēles apgrauzdētas rupjmaizes
  • 200 g dārza vai meža zemeņu
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 /4 tējk. citrona miziņa
  • Dažas lapiņas svaigu piparmētru
  • Naža gals maltu krustnagliņu

Pagatavošana

60 min.
  1. Sarīvētu vai maltu rupjmaizi sajauc ar cukuru un garšvielām.
  2. Lielās zemenes sagriež, mazākās saspaida, iejauc sasmalcinātajā maizē un noliek ledusskapī atdzesēties.
  3. Pasniedzot grezno ar piparmētrām, aromāta atraisīšanai lapiņas viegli paburzot.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize