Pīlādzis medū

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g kātiņiem atdalītu, gatavu pīlādžogu200 g medus

Pagatavošana

1 min.
  1. Pīlādžus nomazgā un notecina. Katrā ogā iedur ar adatu. Ogas ieber katlā ar vārošu ūdeni, uzliek vāku un tur tik ilgi, kamēr pīlādži kļūst mīksti. Katliņā izkausē medu. Liek tajā notecinātās ogas un vāra, kamēr masa sabiezē. Pīlādzi medū pasniedz pie tējas cukura vietā.

Komentāri

LB 2016. gada 1. oktobris 20:31
Cik es zinu - medus zaudē savas labās īpašības, vērtību, ja karsē vairāk par 40 grādiem!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti