Miss vafele "95

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 /2 gl. cukura
  • 120 g sviesta/margarīna (nekas briesmīgs nenotiks, ja būs arī mazāk, īpaši, ja taisāt vairākas porcijas)
  • 1 gl. izsijātu miltu
  • 1 gl. ūdens (var mazāk, ja vēlaties mazliet kreptīgākas un biezākas vafeles)šķipsniņa citronskābes

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar mikseri sajaukt olas un cukuru, tad pievienot izkausētu sviestu/margarīnu un miltus un to visu sajaukt. Tad lēnām pieliet ūdeni un pievienot garšvielu.
  2. Uzkarsēt speciālo vafeļu pannu un cept. Atkarībā no pacietības un gaumes, vafeles varbūt brūnas un kraukšķīgas vai mīkstas un ņammīgas. Vienalga, vai Jums ir vecā kaluma vai modernā - sirsniņu panna.
  3. Vislabāk vafeles pasniegt ar saldējumu. T.i., attiecīgi, ja Jums ir vecā laika panna, tad vafeli satiniet un iekšā ielieciet saldējumu ar ievārījumu un/vai riekstiem pēc patikas. Ja Jums ir sirsniņu panna, tad skaisti saldējumu bumbiņās salieciet uz izceptās vafeles.
  4. Šeit vieta Jūsu brīvajai fantāzijai!:)

Komentāri

Laura E 2013. gada 25. septembris 10:33
Jā, piekrītu par ūdeni, es pieleju nedaudz vaniļas pienu - garšīgāk. Un liekot mazāl cukuru mīklai vafrles var ēst sāļā veidā : ar sieru , šķiņķi, krēmsieru utt.
Agnese 2012. gada 24. decembris 14:59
Super! Tiešām ļoti garšīgas! Vienīgi ūdeni mazliet mazāk pielēju. :)
Aija 2012. gada 25. janvāris 15:04
Pirms pāris dienām cepu pēc citas receptes, nesanāca tik garšīgas kā pēc šīs receptes. Vienkārši dievīgas! :) Es gan ņēmu sastāvdaļas uz pusi vairāk, lai sanāk tā drusku vairāk izcept. ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti