Miss vafele "95

2005. gada 9. jūlijs
Foto: Vita
Pagatavošana
1 min
1. Ar mikseri sajaukt olas un cukuru, tad pievienot izkausētu sviestu/margarīnu un miltus un to visu sajaukt. Tad lēnām pieliet ūdeni un pievienot garšvielu.
2. Uzkarsēt speciālo vafeļu pannu un cept. Atkarībā no pacietības un gaumes, vafeles varbūt brūnas un kraukšķīgas vai mīkstas un ņammīgas. Vienalga, vai Jums ir vecā kaluma vai modernā - sirsniņu panna.
3. Vislabāk vafeles pasniegt ar saldējumu. T.i., attiecīgi, ja Jums ir vecā laika panna, tad vafeli satiniet un iekšā ielieciet saldējumu ar ievārījumu un/vai riekstiem pēc patikas. Ja Jums ir sirsniņu panna, tad skaisti saldējumu bumbiņās salieciet uz izceptās vafeles.
4. Šeit vieta Jūsu brīvajai fantāzijai!:)
Uz augšu